Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Julie Colpaert presenteert ‘Telefacts Winter’.Beeld Medialaan

Te midden van de regeringscrisis is er heel wat op tv te zien vanavond. Dit zijn onze tips voor een geslaagde avond. 

Van Rossem

Beursgoeroe, meesteroplichter, politicus, schrijver, schilder en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopte het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen decennia. Hij bezat een vloot ferrari’s, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Het verhaal van deze enfant terrible, vanavond in het eerste deel van de documentaire Van Rossem.

Lees ook

Van Rossem gaf zijn “laatste interview aan De Morgen“Ik ben een klootzak geweest. Maar wel een interessante klootzak.”

Ex-pitspoes Katleen Borgerhoff: “Schrijf Jean-Pierre Van Rossem niet te snel af”

Om 20.35 uur op VIER.

Die Huis

In deze aflevering leren we een andere kant van Piet Huysentruyt kennen. In de tv-kamer kijkt de chef-kok met een krop in de keel naar filmpjes van pa en ma Huysentruyt in Congo. Ze hadden er een koffieplantage.

Om 20.40 uur op één.

Telefacts Winter

De winter staat voor de deur en dus start VTM met een nieuw seizoen van de wintereditie van haar reportagemagazine. In de eerste drie afleveringen vraagt Julie Colpaert zich af hoe veilig vliegen eigenlijk is.

Om 21.50 uur op VTM.

The Time Traveler’s Wife

Ontspannend romantisch drama met Eric Bana en Rachel McAdams. Ideaal kijkvoer voor fans van tearjerkers als The Notebook en The Vow.

Om 22.25 uur op VIJF.

‘71

Ongemeen spannende thriller over een Britse soldaat die van zijn bataljon afgezonderd raakt en als opgejaagd wild door de straten van een Ierse IRA-wijk doolt.

Om 22.40 uur op Q2.