R.W., de afkorting voor Ralphie Waplington.
Volledig scherm
R.W., de afkorting voor Ralphie Waplington. © Instagram

“Ik vind het zelf erg dat ik hem een merk noem”: Ralphie (1) zit nog in de pampers, maar één foto kan hem wel al 420 euro opleveren

BizarGekker hoeft het echt niet meer te worden: Ralphie Waplington (1) zit nog volop in de pampers, maar een gesponsorde post op Instagram kan hem nu al 420 euro opleveren. Met zijn 15.000 volgers mag de peuter uit het Britse Brentwood zich alvast een heuse ‘influencer’ noemen. Dankzij zijn enorme populariteit heeft het kind onder meer chic speelgoed, meubilair voor zijn slaapkamer en tweehonderd outfits gratis in de wacht gesleept.

12 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Iedereen zet foto's van zijn kind op het internet, dus waarom er geen geld mee verdienen? Dat ze groot gelijk heeft!
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Iedereen piekt op een andere moment. Door zulke ouders heeft die jongen zijn piek op een moment dat hij het zelf niet beseft. Heb er mee te doen.
  • Caroline Bex

    5 jaar geleden
    Ze moest zich schamen, haar kind zo misbruiken en tentoonstellen op de sociale media en dat om gratis producten te krijgen en er een centje op te verdienen! Het feit dat zij een account aanmaakt en publiek zet, is met commerciële intenties gedaan, niet enkel om vrienden en familie te laten delen in de familiekiekjes...
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Ieder zijn ding natuurlijk. Van mijn kinderen staat er geen enkele foto op sociale media. Dat moeten ze later maar zelf uitmaken.
  • Moni Piot

    5 jaar geleden
    Iedereen maakt toch foto's van zijn kind? Jaloezie is toch wel een vies beestje :-(