Bart De Wever geeft fout van zijn partij toe: “De campagne is zelf een politiek onderwerp geworden”

Bart De Wever heeft gereageerd op de omstreden campagne die zijn partij N-VA lanceerde naar aanleiding van het VN-migratiepact. In ‘De Wereld Vandaag’ op Radio 1 gaf hij toe dat de beeldvorming fout zat. 

31 reacties

  • Rudy Van Praet

    5 jaar geleden
    Eerst was er niets aan de hand bij de andere partijen, daarna dienden er aanpassingen te gebeuren. Steun NVA voor 100%
  • Jan De Schutter

    5 jaar geleden
    Onfatsoenlijk maar wèl de waarheid...
  • Jacques Vossen

    5 jaar geleden
    Een foutje? Heel slim bedacht door de communicatie verantwoordelijke of... ze zitten daar met een mol bij de N-VA! Een VBer die undercover werkt binnen de partij en ter elfder uren nog snel een paar foto's heeft verwisseld. LOL (:-) De kat is uit de zak... We gaan die beelden nog lang moeten zien.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Jah. Het is mss hun eigen fout maar ontwaar ik tussen de lijntjes tevens dus ook gewoon wel weer de schuld van de manke interpretatie anderen (...). Trouwens wat n-va "menselijke fout" en "laagdrempeligheid" noemt, betreffen zulke campagnes doorgaans pure volksverlakkerij en haat zaaien. En wie niet beseft dat dit in werkelijkheid, en in tegenstelling tot wat men zelf beweren, een uiterst doordachte handeling is maakt zichzelf blazen wijs.
  • Bruno Draulans

    5 jaar geleden
    De meesten hier hebben het pact niet gelezen, blijkbaar. Als je dat pact leest en het interpreteert zoals het bedoeld is, dan zijn de foto's correct. Helaas moeten zo'n foto's getoond worden om de mensen hun ogen open te krijgen ( lees vooral politiekers) om aan te tonen dat zo'n beeld over 5 of 10 jaar dagdagelijkse kost is. Maar dan is het te laat.