Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Met Nora Gharib door Albanië: dit mag u niet missen op tv vanavond

Nora Gharib trekt vanavond door Albanië.Beeld ANP Kippa

Jan Van Looveren trekt vanavond opnieuw de wereld rond met bekende vrouwen, maar Luk Alloo houdt het op het binnenland: hij trekt opnieuw op met de wegpolitie. Voor wie het wat minder serieus wil: In Expeditie Robinson strijden drie finalisten voor de seizoenswinst. Onze tips voor een geslaagde tv-avond.

Expeditie Robinson

De wat holle realitytelevisie Expeditie Robinson zouden we u normaal niet als tip voorschotelen, maar vanavond is een uitzondering: na vijftien afleveringen weten we wie wint en naar huis gaat met de prijzenpot van 25.000 euro.

Om 20.35 uur op VIER.

Alloo bij de wegpolitie

Luk Alloo volgt in deze speciale aflevering de agenten van de Cel Patrouille en Toezicht, die zich bezighoudt met onder meer sans-papiers, geseinde personen en voertuigen, drugsverkeer, mensensmokkelaars en transmigranten. 

Om 21.15 uur op VTM.

Op weg met Jan

Start van het nieuwe seizoen van Op weg met Jan, waarin Jan Van Looveren samen met zes vrouwen op een avontuurlijke roadtrip gaat. Vanavond neemt hij Nora Gharib mee naar Albanië. Later volgen nog Tina Maerevoet, Lien Van de Kelder, Evi Van Acker, Karolien Debecker en Dagny Rós Ásmundsdóttir.

Om 21.10 uur op één.

Jan Van Looveren.Beeld Photo News

The Day After Tomorrow

Regisseur en rampenspecialist Roland Emmerich (Independence Day, White House Down) weet met deze apocalyptische actiefilm opnieuw spektakel en special effects voor te schotelen, al moet u voor het sterke verhaal niet kijken. Op dat vlak blijft de film haperen.

Om 20.35 uur op Q2.

De Feestkeuken van Sofie

“She’s back”, klinkt het luidkeels bij de fans. Sandra Bekkari wordt op VTM namelijk even ingeruild voor Sofie Dumont, die eerder vertrok als vaste kok bij de zender. Dumont zal met enkele BV’s de favoriete gerechten van de Vlaming klaarmaken, drie weken lang.

Om 18 uur op VTM.