.
Volledig scherm
. © Animal Rights

Slachthuis start eigen onderzoek na schokkende beelden Animal Rights

Het slachthuis VanDrie België bevestigt dat er inbreuken op dierenwelzijn te zien zijn op de beelden die dierenrechtenorganisatie Animal Rights in de Hasseltse vestiging maakte. Nadat VanDrie eerder stellig de mishandeling ontkende, laat het bedrijf weten de beelden ernstig te nemen en alsnog een onderzoek te starten.

78 reacties

  • maarten vissers

    5 jaar geleden
    Dus wat ik hier hoor :Continu camera bewaking maar dan iedereen gelijk voor de wet. Zelfs bedienden met een kantoorjob of een gemeente arbeider
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Respect voor mens en dier is ieders persoonlijke verantwoordelijkheid. Om dieren op ons bord krijgen om ons te voeden, hoeven we ze toch geen marteldood te laten sterven ?! Maar respect voor de schepping begint thuis, bij de opvoeding, dus pas als je het goede voorbeeld geeft als ouder, bereik je uiteindelijk hele generaties !
  • gilbert de nocker

    5 jaar geleden
    als ik het goed voorheb gaat het om 5 weerbarstige dieren op ongeveer 20000.heb ook de indruk dat sommige delen van de film niet echt zijn .van objectiviteit is hier totaal geen sprake.voor diegenen die ben weyts ter hulp roepen,zijn diensten controleren op de boerderij en vanaf het moment het dier geslacht is.waarom zijn die diensten niet bevoegd tijdens transport en slachten?
  • Hilde De Smedt

    5 jaar geleden
    Om deze reden ben ik reeds vele jaren vegetariër. Vlees heb je absoluut niet nodig om te leven. Ik kan de beelden ook niet zien, ben daar te gevoelig voor. Ik heb zéér veel respect voor de mensen van Animal Rights die opkomen voor de allerzwaksten van de maatschappij namelijk de dieren.
  • Andre Perneel

    5 jaar geleden
    Dieren moeten niet onnodig afzien op weg naar hun slachtplaats ,maar de nietsnutten van animal rights zouden beter eens de hallal slachterijen gaan filmen of even googlen .Wat daar te zien is ,is niet van deze wereld en ik ben nu geen watje ! Wakker worden aub …!