TV Oost
Volledig scherm
© TV Oost

Jonge broers afgeranseld in park Aalst, afpersers komen hen later thuis bedreigen

Twee broers die school lopen in Aalst zijn vrijdag in een Aalsters park afgeranseld door een groep afpersers, zo meldt TV Oost. De jongens uit Asse werden daarbij gedeeltelijk van hun kleren beroofd. De jeugdbende heeft de vechtpartij gefilmd en heeft de beelden zelf via sociale media gedeeld.

100 reacties

  • Dirk Van den Heuvel

    5 jaar geleden
    Zoals Mevr.DeGucht het al zei ... dit brengt geen geld op voor de staatskas dus geen prioriteit. Ook niet vergeten : onze gevangenissen zitten al 20 jaar vol en dus kan het groeiend aantal criminelen niet meer opgevangen worden, dus vrijlaten dan maar.
  • Geert Vlasschaert

    5 jaar geleden
    Deze kunnen niet hard genoeg aangepakt worden! Er zijn inderdaad bendes actief in Aalst. Wie dit ontkent is niet van deze wereld of leeft in een droomwereld.
  • Peggy Geerts

    5 jaar geleden
    Het gaat met jeugdrecht al zovele jaren mis , de rechters hebben totaal geen respect voor slachtoffers maar uit gemakzucht klasseren ze nog liever zulke zaken met als gevolg dat ondertussen al héél veel van die slachtoffers kunnen opdraaien voor de schade dat dat krapuul hen heeft aangedaan...zowel fysiek , materieel als psychologisch ! Walgelijk !
  • Johan Meulenbergs

    5 jaar geleden
    Ze zijn bezig met een onderzoek .. ja en wat is het resultaat?? Niks, nul komma nul. Pak die gasten op, geef die een pak rammel om u tegen te zeggen en stuur ze dan terug vanwaar ze komen. Wordt is wakker zeg "heren" politiekers en doe is iets nuttig voor de echte Belg/Vlaming!!
  • luc verriest

    5 jaar geleden
    Wie haalt dit tuig van de straat af? Wanneer wordt justitie ooit eens weer wakker?