Photo News
Volledig scherm
© Photo News

439 dagen Hein bij Anderlecht in quotes: “Ik vrees niet voor mijn job. Wat voor nut heeft het als ik ga vrezen voor mijn job?”

4 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    De trainer is de dupe door het falen van prutsers als Najar die de 2 goals op zijn kap mag schrijven! Ja mag van Santini zeggen wat je wil maar als hij er niet bij is dan zie je het wel! Geen enkele speler won een deftig duel tegen ocharme Cercle Brugge!! Eind augustus was alles nog super goed met die 12 op 12 weet je nog? Ze zullen nog veel mijmeren over de tijd van Roger VDS en HvHolsbeek!!
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat Hein bij RSCA faalde, al kunnen we niet anders dan ons bij de cijfers neerleggen. Er zijn verzachtende omstandigheden voor Hein, maar dan ook één voor één verlegbaar. Slechte aankopen ? OK, maar zelfs met deze spelers moeten ze kunnen meedingen in de Pintjes League. Wat Brys met STVV doet, moest Hein ook kunnen, want RSCA heeft bétere spelers en Hein zelf is een bétere trainer dan Brys. Een raadsel dus..al weten we niet wat er backstage allemaal gebeurde.
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    1,5 miljoen oprotpremie. Ik zou ook niet wakker liggen van mijn job. Dat zijn 30 jaarlijks als je een deftig loon hebt en 50 voor mensen met laag loon. Waar kan ik tekenen ?
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Ja hij was werkelijk onvergetelijk. Trouwens over het feit dat sommige mensen hun neus ophalen voor deze krant zal ik zeggen; het idee is alles.