Hazard in duel met Najar.
Volledig scherm
Hazard in duel met Najar. © BELGA

Cercle Brugge helemaal gered, met dank aan Kylian Hazard

Cercle BruggeZe stonden te dansen op de tribune, de supporters van Cercle Brugge, toen Christoph Dierick gisteren een einde maakte aan de vijf zenuwslopende extra minuten. Door de late uitsluiting van Omolo kwam groen-zwart even nog in de problemen, maar de verdiende zege werd niet meer uit handen gegeven. Een zege die de redding heel dichtbij brengt. Met dank aan Kylian Hazard.

2 reacties

  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    De kleine hazard was zeer sterk,die blijft daar niet lang meer.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    ze stonden te dansen? ja 20 man de rest waren gratis ticket voor de vulling!
  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”
    PREMIUM
    voetbal vierde provinciale B

    Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”

    Hij begon 2023 als voorzitter en zal in dezelfde functie het kalenderjaar afsluiten. Niet meer in eerste klasse, wel in vierde provinciale. Maar met evenveel passie en drive. Vincent Goemaere (51) is gisteren door de Algemene Vergadering van KFC Damme benoemd tot preses, bijna dag op dag elf maanden nadat hij bij Cercle Brugge de eer aan zichzelf hield en opstapte omwille van een conflict met toenmalig CEO Ben Lambrecht. “Ik miste het voetbal en ben blij dat ik nu weer volop mensen kan samenbrengen, de gemeenschap kan dienen. Zoals bij Cercle.”
    Brugge