Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Parket onderzoekt mogelijk geval van kindermishandeling in school Zellik

Het parket van Halle-Vilvoorde is een onderzoek gestart naar aanleiding van de ontdekking door een kleuterjuf van bloed in de pamper van een kind. Dat meldde parketwoordvoerster Carol Vercarre gisteren. Het zal dixit Vercarre "echter nog even duren voor we weten wat de oorzaak is". 

5 reacties

  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Eigenaardig geval,personeelslid verwittigde moeder voor bloed in pamper.Plots taalprobleem en onderzoek.Als er dan mishandeling is gebeurd waar en door wie of andere oorzaak.Is op zich al verdacht en mogelijks andere uitleg.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    mijn gedacht : kindjes van 2,5 horen nog helemaal niet op school. Dat is enkel goed voor de cijfers van onze tewerkstelling en de pharma industrie.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Een tolk en een gratis top advocaat zijn enkel voor criminelen weggelegd, slachtoffers blijven in de kou staan en hebben blijkbaar geen rechten.
  • Patrick Coens

    5 jaar geleden
    het is niet dat de vrouw geen nederlands praat dat ze geen uitleg moeten geven ,waar zit kind en gezin? dit moet uitgespit worden en die vrouw en het kind begeleiding
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Ouders mogen tenminste eisen dat hun oogappels zo goed mogelijk beschermd worden tegen gelegenheidsmisbruikers. In democratische landen moest iedereen die met kinderen omgaat verplicht een bodycam dragen, ouders zouden dan ten allen tijde mogen vragen om via een gesloten circuit te kijken hoe weerloos onmondige baby's en peutertjes behandeld worden door verzorgers, volledige transparantie als 't over kinderwelzijn gaat!