© Marie Méro

Dit worden de modekleuren van 2019

Gelukkig kunnen we nog even genieten van onze najaarsgarderobe. Net zoals de modewereld toch al enkele stappen vooruit denken? Van chocoladebruin tot olijfgroen, dit worden de modekleuren van 2019!

cityfashion

Haver

Haver enkel een topper in je bord? Ook in de modewereld wordt deze superfood enorm populair. Haver, een variant van beige, staat prachtig met andere aardetinten als kakigroen, donkerblauw, roestbruin of klassiek wit of zwart.

Olijfgroen

Step aside smaragdgroen, olijfgroen wordt dé groene tint van komend modeseizoen. Bijna elk kleurtype komt ermee weg, de tint is geschikt voor elk seizoen en je bent nooit underdressed met een tint als deze. Het spreekt voor zich dat het team achter high fashion merk Erdem fan is!

Egyptisch blauw

Prada en Kenzo introduceren de blauwe tint van 2019: Egyptisch blauw. Deze kleur tussen indigo en kobaltblauw straalt pure luxe uit. Niet enkel in kleding, ook juwelen, handtassen en schoenen ga je in deze kleur overal zien.

Chocoladebruin

Een outfit om op te eten, dat krijg je door te kiezen voor chocoladebruin. Bruin was al langer een trendkleur, maar anno 2019 mag je gerust voor diepe tinten kiezen. Met jeans, wit of karameltinten…Bruin is het nieuwe zwart!

Met deze kledingtips geef je je billen een boost

© Kira Ikonnikova

Embrace your curves, je rondingen mogen best gezien worden! Je billen in de kijker zetten? Met deze super simpele kledingtips geef je je billen een boost.

Deze prints en kleuren zorgen voor een boost

Je ronde billen in de kijker zetten of je billen net optisch voller laten lijken? Breng je figuur in balans met een print! Hoe groter en drukker de print, hoe meer je curves een boost krijgen. Wees niet bang om een opvallende kleur te dragen. Warme kleuren (aardetinten, rood of kakigroen bijvoorbeeld) en pasteltinten doen wonderen voor je billen.

De juiste jurk of broek

Ook door je taille te benadrukken, komen je billen beter uit. Een aansluitende rok of jurk met een duidelijke taille is dus altijd een goed idee! Items met plooitjes of grove breisels doen er nog een extraatje bovenop. Ook met de juiste broek zet je je billen in de kijker. Een skinny jeans met donkere wassing en ronde achterzakken (die iets meer uit elkaar staan) works like a charm. Een geklede broek (in een dikke of glanzende stof) met rechte pijpen en hoge taille werkt even goed!

Deze beha’s draag je onder je feestoutfit

© Marie-Jo (l) - Yulia Pantuikhina (r)

Bij de perfecte feestoutfit hoort de juiste beha! Van sexy bralettes tot handige strapless modellen, deze beha’s zorgen ervoor dat je er op je best uitziet in je feestoutfit!

Strapless beha

Plastic bandjes zijn zo 2000 and late. Een jurk of top met blote schouders dragen aan de feesttafel? Daar hoort een strapless model bij. Ook een jurk of topje met een open rug vraagt om een praktische strapless beha. Tip: koop je exemplaar zeker niet te groot, extra rugsteun is meer dan welkom bij dit model!

Sexy bralettes

Voor wie liever wél haar beha in de kijker zet: kies voor een bralette! Een kanten bralette geeft je jurk, jumpsuit of top een subtiele sexy toets. Hetzelfde effect, maar iets meer steun? Kies voor een beha waarvan je de bandjes kan kruisen of eentje met een opvallend middenstuk in plaats van twee aparte bandjes.

Push-up modellen

Pronken met je decolleté doe je met een push-up model. Een laag uitgesneden beha houdt alles op z’n plek en geeft moeder natuur een duwtje in de rug. Je kiest best voor een zo glad mogelijk exemplaar, kanten cups zijn te zichtbaar onder je outfit.

T-shirt beha

Feest vieren in een nauwsluitende top of jurk, doe je best in een klassieke T-shirt beha. Zo glad mogelijke cups, onzichtbare naden en beugels zorgen voor een flinke dosis onzichtbare steun! Tip: kies voor een T-shirt beha in een neutrale kleur, die kan je eindeloos combineren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer