Volgens bpost wordt 95 procent van de pakjes binnen de 24 uur geleverd.
Volledig scherm
Volgens bpost wordt 95 procent van de pakjes binnen de 24 uur geleverd. © Copyright : Geert De Rycke

Bpost behandelt deze week meer dan 420.000 pakjes per dag: bedrijf zet 900 tijdelijke medewerkers in

EconomieHet pakjesverkeer blijft boomen. Bpost verwacht deze week meer dan 420.000 pakjes per dag te behandelen. Dat is een kwart meer dan in dezelfde periode vorig jaar en toen ging het ook al om een record. Om de drukte de baas te kunnen, zet het bedrijf 900 extra tijdelijke medewerkers in.

18 reacties

  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    OK, respect voor de postbodes die de brieven per fiets brengen door weer en wind. De pakjes echter worden met een bestelwagen geleverd. En NU KOMT HET: ik heb maandag 5 bestellingen geplaatst bij internetwinkels in Nederland. 4 komen met PostNL en DPD: deze worden woensdag geleverd. 1 pakje komt met bPost en wordt zaterdag geleverd !!!!
  • Tilly Vandevenne

    5 jaar geleden
    Respect voor deze postbodes die iedere dag door weer en wind onze pakjes bezorgen met de glimlach. Wordt er toch eens een foutje gemaakt, bedenk dan dat vergissen nog steeds nog steeds menselijk is. Wie nog nooit een foutje maakte werpen de eerste steen!
  • Davy Ringoet

    5 jaar geleden
    Ik vind het eerlijk gezegd toch wel erg geworden dat mensen geen geduld meer hebben, en direct hun bestelling willen hebben. Wat is er nu verkeerd mee om een paar dagen te moeten wachten? En men denkt ook niet aan de mensen die 's nachts en / of in het weekend moeten werken om die pakjes geleverd te krijgen.
  • pascal de backer

    5 jaar geleden
    Vaste postbode's lukken er nog niet in om op een degelijke manier pakjes te bezorgen, laat staan de juiste post in de juiste bus te steken, of te lezen... bij klachten naar Brussel, wij zullen het doorgeven en opvolgen ... gezeik en gezever. Ik kijk al uit naar de dag dat online-winkels hun pakjes niet meer toevertrouwen aan Bpost, al de rekeningen komen hier toch al via zoomit.
  • Yoeri Debruyne

    5 jaar geleden
    Ik nodig iedereen es uit om es een week te komen mee werken in een bpost kantoor en op ronde..je zal versteld staan hoeveel mensen we gelukkig maken metvhet brengen van hun post en pakjes. Het lijkt hier meer het verzuurde hoekje. Er zijn belangrijker zaken dan je pakje vandaag of morgen