AFP
Volledig scherm
© AFP

Internetproblemen van de baan bij Orange

Bij telecomoperator Orange zijn de problemen met vast en mobiel internet intussen van de baan. Dat meldt de woordvoerster even na 10 uur. “Alles zou weer moeten werken zoals voorheen.”

25 reacties

  • Karel Valgaern

    5 jaar geleden
    Orange gebruikt gewoon het netwerk van Telenet en dus zijn meestal de problemen een gevolg van telenet. Maar aangezien Orange een concurrent is zal Telenet er alles aan doen om Orange laattijdig te informeren. Ook de FUP word volledig door Telenet beheerd en zal eerder de klanten van Orange op smallband zetten dan zijn eigen klanten.
  • Matthias Antonissen

    5 jaar geleden
    Na een goei 36 uur nog steeds geen tv hier
  • Patrick Verhoeven

    5 jaar geleden
    Geen ramp natuurlijk zoals sommigen hier beweren , alsof hun wereld instort als ze een paar uur offline zijn; maar ik begrijp niet dat ze de klanten in het ongewisse laten; gewoon via een sms klanten op de hoogte brengen van de tijdelijke storing zou al veel oplossen.
  • Vincent Bogaerts

    5 jaar geleden
    Ben al jaren klant heb bijna geen problemen gehad met Orange indertijd met telenet en proximus veel meer problemen gehad Orange doet het heel goed maar is even zonder internet en iedereen wordt zot is een keer terug gaan naar vroeger dan bestond da allemaal niet
  • Peter Van Dam

    5 jaar geleden
    Jaren in telecom gezeten en Mobistar (huidige Orange) had toen ook al vaker te kampen met problemen met hun internet en tv producten. Ze proberen het jaren later nog eens en op korte tijd toch al meerdere keren storingen of panne.