De klimaatbetoging bracht zeker 65.000 mensen op de been.
Volledig scherm
De klimaatbetoging bracht zeker 65.000 mensen op de been. © Dieter Nijs

Nieuwe klimaatmars op 27 januari, morgen ook actie voor federaal parlement

Op zondag 27 januari organiseren klimaatactivisten en milieubewegingen een nieuwe klimaatmars. De organisatoren hopen op even groot succes als tijdens de vorige klimaatmars op 2 december. Toen kwamen zo’n 65.000 manifestanten naar Brussel.

8 reacties

  • Kristof De lange

    5 jaar geleden
    In de plaats van iets te proberen doen zijn de meeste hier blijkbaar van mening dat we beter al zagend de ondergang van onze kinderen tegemoet gaan.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Allemaal dromers die denken dat België de wereld kan redden.Aan de andere kant van de wereld blazen ze gewoon verder alles de lucht in.
  • José Lippens

    5 jaar geleden
    Hoeveel vervuiling zullen ze veroorzaken om naar Brussel te gaan. Zeker al diegenen die met hun auto naar de betoging rijden. Het zal weer een heel klein percentje van de Belgen zijn die iedereen hun gedacht willen opdringen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Die groene jongens denken altijd dat de wet voor hen niet van toepassing is. De wet telt alleen voor anderen.
  • henri sluyts

    5 jaar geleden
    De Finnen bouwen en hebben splinternieuwe kerncentrales . Als ze die overal ter wereld zetten zijn de pollutie en de klimaatstoringen voorbij . Te simpel waarschijnlijk , voor de bakfietsen moet het plaatselijk miljarden kosten voor 'alternatieven' met als resultaat een druppel op een hete plaat .