VISTA! met Gilles De Bilde: “Kan een nieuwe trainer, zelfs een grote naam, iets doen op Anderlecht?”

VISTA!In onze voetbalwebcast VISTA!, in samenwerking met Proximus Sports, was Gilles De Bilde de centrale gast. Met de ex-voetballer en huidig analist van vtm is het hoofdthema RSC Anderlecht, waar vandaag al bekend raakte dat Karim Belhocine en Jonas De Roeck het tijdelijk overnemen van Vanhaezebrouck. Ook in de vtm-studio aanwezig: Wim De Coninck, analist van Proximus Sports en Niels Poissonnier, watcher van Club Brugge voor Het Laatste Nieuws. Moderator was Nicolas De Brabander van Proximus Sports.

10 reacties

  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Natuurlijk kan een nieuwe trainer iets doen op Anderlecht ...Hij ondertekend een contract van paar jaar...met een ontslag premie van € 2000.000-en zijn broodje is gebakken voor een 10 tal jaren , bij zijn ontslag na een maand of 10. Ik ben ook kandidaat hoor zelfs op mijn 74ste
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    de trainer is altijd het slachtoffer alhoewel de onbekwamen die schuld hebben aan de resultaten bij bestuur en spelers zitten, maar nooit moeten opstappen. Deze gasten zijn immuun juist zoals in de politiek waar verantwoordelijken ook hun broek blijven verslijten zonder enige prestatie te leveren.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Geen enkele trainer, zelfs met grote naam, kan van dit team iets maken.
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Deze spelersgroep van RSCA is veel te plat het is gewoon de zwakste groep sinds 30 jaar !
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    We zullen zien wat de reactie van de spelers zal zijn tegen Moeskroen en WB !!! En dan zullen we zien of de C4 terecht was.