Tom Waes en Bart De Pauw zijn goede vrienden. Hier poseren ze samen tijdens de opnames van 'Steracteur Sterartiest' in 2007.
Volledig scherm
Tom Waes en Bart De Pauw zijn goede vrienden. Hier poseren ze samen tijdens de opnames van 'Steracteur Sterartiest' in 2007. © Foto IC

Tom Waes over Bart De Pauw: “Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient”

ShowbizzTom Waes (50) hoopt dat er snel duidelijkheid komt in de zaak rond Bart De Pauw (50), één van zijn beste vrienden. “Ik ben er voor Bart. Ik hoop alleen dat het parket snel duidelijkheid schept. Ik vind immers dat iedereen wel een tweede kans verdient”, vertelt hij in De Morgen. 

58 reacties

  • Sonja Van de Sype

    5 jaar geleden
    Valt te bezien wat hij echt gedaan heeft, heeft hij meisjes een job geweigerd omdat ze niet op zijn avances ingingen of gaat het hier over enkele sms’jes.
  • Gerard Oosterman

    5 jaar geleden
    Dit probleem zit veel dieper. Je zal de kost moeten geven aan de meisjes, vrouwen, met talent die hun droom konden opbergen omdat ze niet op avances zijn ingegaan van figuren als Bart de Pauw. Mijn vrouw en ikzelf komen uit de modellen- en de film en TV wereld in Nederland, daar is het idem dito met een sterretje. De hele showbusiness moet gezuiverd worden van die figuren.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Als alles geheim moet blijven, lijkt me dit meer op een afrekening in de showbizz. Laat al die verkrachte vrouwen dan toch naar buiten komen, zo kan het volk tenminste oordelen wat ervan waar is, en wat vooral niet waar is!
  • Werner Burgerhout

    5 jaar geleden
    Is het niet hoog tijd dat Bart en wij weten wie achter de beschuldigingen zit en wat er precies zou gebeurd zijn?
  • Ludo Vets

    5 jaar geleden
    Waar zijn de bewijzen ??????