VISTA! met Timmy Simons: “Martínez mag me altijd nog eens bellen. Maar combinatie met Club woog toen te zwaar”

VISTA!In de allerlaatste VISTA! van 2018, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, was Timmy Simons de centrale gast. De assistent-trainer van Club Brugge prees de mentaliteit van Vormer, ziet maar één kandidaat om straks de Gouden Schoen te winnen en liet zich ook uit over zijn toekomst. “Momenteel kriebelt het nog niet voldoende om hoofdcoach te worden.”

3 reacties

  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Speler van het jaar ? Trossard vergeten ? Europacup en competitie ? Vanaken goede clubspeler maar zeker GEEN international !Rits mag zich gelukkig achten met zijn transfer naar club daar waar er op de Belgische velden meerdere en betere vervangers rondlopen!
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Rits een waardige middenvelder bij Club : laat me niet lachen. Trouwens het feit dat Leko Vormer niet in de plaats van Rits liet opdraven tegen Lokeren heeft me zeer verbaasd. Gelujjig voor Club zonder consequenties (deze keer alvast).
  • Benny Buyst

    5 jaar geleden
    Van Aken rode duivel?Hoeveel minuten heeft hij gespeeld?En nu komen De Bruyne,Carrasco enz terug.In het middenveld heeft men ook nog Witsel,de gebroeders Hazard,Chadli,Thielemans,Praet,Meunier,Fellaini,Januzaih.Volgende keer is hij er niet meer bij.