BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Waalse openbaar vervoermaatschappij TEC hervormt en moet alle bussen opnieuw inschrijven: kostprijs van 100.000 euro

Alle nummerplaten van de 1.770 bussen van de Waalse openbaarvervoermaatschappij TEC moeten veranderd worden, alsook die van alle andere voertuigen gebruikt door het personeel. In totaal gaat het om 2.200 voertuigen, zo meldt Sudpresse.

15 reacties

  • Ich habe in meine hoze geschissen und das stinckt !

    5 jaar geleden
    Als men het land splitst komt het op hetzelfde neer en gaat het nog meer geld kosten en niet alleen met TEC. Eens goed dat dit gebeurd dan weet men wat er ons te wachten staat, sommigen gaan het vergelijken niet zien, ik wel, ik denk altijd verder.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Is dat nu nodig??? Meer dan 100.000 € te verkwisten... plus de andere kosten... om met dezelfde bussen te rijden! "Wanneer de bureaucratie hoogtij viert!!!!"
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Het BNP is de totale toegevoegde waarde van alle goederen en diensten die in een bepaalde periode (meestal een jaar) door een bepaald land wordt geproduceerd, Dan Midden. Belastingen zijn geen goederen of diensten en zijn geen toegevoegde waarde. Anders zou meer dan de helft van ons BNP gewoon uit belastingen bestaan.
  • Gilles Standaert

    5 jaar geleden
    Wat voor hervorming bij het TEC veroorzaakt de herinschrijving van hun voertuigen? Waarom kan dit niet uitgelegd worden? Is het TEC plots een andere ondernemingsvorm geworden, zodat technisch gezien de bussen een nieuwe eigenaar hebben?
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Reorganisatie moet af en toe gebeuren om een bedrijf aan te passen aan nieuwe situaties en nieuwe noden en dat kost nu eenmaal geld.