De man was niet bij bewustzijn toen duikers van de brandweer hem afgelopen nacht uit het water redden.
Volledig scherm
De man was niet bij bewustzijn toen duikers van de brandweer hem afgelopen nacht uit het water redden. © Photonews

Man kritiek na val in kanaal in Brussel

Een man van in de veertig verkeert in levensgevaar nadat hij afgelopen nacht in Brussel in het kanaal terechtkwam.

0 reacties

  1. Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”
    PREMIUM

    Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”

    Zijn de kinderen in Vlaanderen bezig met de oorlogen die zich op dit moment afspelen? In het zesde leerjaar van basisschool De Twijg in Wijgmaal alleszins wel. Wahda (13), Lissa (12), Lola (11), Sien (11), Mohamed (11) en Titus (11) vertellen welke vragen, zorgen en angsten ze ervaren bij de oorlogsbeelden uit Gaza en Oekraïne. Vandaag, om vijf voor twaalf, stampen kinderen in meer dan tweehonderd Vlaamse scholen hard met hun voeten op de grond, op initiatief van SOS Kinderdorpen en Ketnet: “Waarom moeten de kinderen in Gaza dat allemaal meemaken?”
  2. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem