REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hazard: “Ik ben kapitein bij de Rode Duivels, maar dat was vreemd omdat ik weet dat ik naast het veld geen leider ben”

Premier League“Naast het veld ben ik geen leider, erop zeker wél.” ‘t Zijn de woorden van Eden Hazard in een kerstinterview op de clubwebsite van Chelsea. De meest bepalende pion van coach Sarri -tien goals en negen assists- reageerde op enkele uitspraken van ploegmakker Cesc Fabregas. 

6 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Hazard is een geweldige voetballer, een speler waar je als toeschouwer voor naar het stadion komt. Maar een echte leider, nee..bij de Rode Duivels heb ik de afgelopen 30 jaar nog nooit een echte leider op het veld of daarbuiten gezien. En natuurlijk worden dribbelaars vaak getrapt door tegenstanders. Wat te denken van Messi, alleen is Messi slimmer, hij zorgt dat hij bijna nooit in duel komt.
  • Patrick Losa

    5 jaar geleden
    Hopelijk gaat hij naar Real. Schitterend mens en voetballer
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Op het veld ook niet Cassius Roy? Misschien niet met zijn mond nee, zoals er hier veel goed zijn met hun mond, maar pakweg tegen Brazilië nam zijn ervaring het elftal op sleeptouw naar het einde toe, maakte hij de juiste keuzes door het spel niet te overhaasten en rust te brengen en zo de voorsprong vast te houden. Op de BBC had men het toen over de beste kwaliteiten van een kapitein. Eden heeft die band nooit gevraagd btw, maar is er als een baas en zonder kapsones mee omgegaan.
  • willy opdebeeck

    5 jaar geleden
    De mooiste eigenschappen van de getalenteerde Eden Hazard : zijn eenvoud en zijn humor. Een schitterende voetballer die steeds nuchter in het leven staat. Heel veel respect, Eden !
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Hij is wel eerlijk en dat is een feit.