© Para Mi

Dit jeansmodel hangt in 2019 in de kleerkast van alle vrouwen

Ook op jeansgebied merken we dat bepaalde trends komen en gaan. Zeg vaarwel tegen strakke skinny’s en retro modellen met brede pijpen, een rechte jeans wordt hét model van 2019!

cityfashion

Jeans anno 2019? Die ziet er zo uit

2019 wordt het ‘less is more’-jaar qua jeanstrends. Een basic model met rechte pijpen en een lage taille domineerde de catwalk. Wat deze denimtrend zo draagbaar maakt is het feit dat bijna iedereen met dit model staat. Een rechte pijp maakt je benen optisch langer én slanker, de lage taille accentueert het punt nét boven je billen waardoor je meteen ronder lijkt. Hallo curves!

Zo combineer je dit model

Als je slechts één reden nodig hebt om dit jeansmodel te scoren, laat het dan zijn veelzijdigheid zijn. Een strakke top, blouse met brede mouwen, oversized sweater of getailleerde blazer? Alle snits zijn een perfect match voor de jeans van het jaar. Ook qua schoenen kan je niet veel verkeerd doen. Een stevige blokhak, platformsneaker, elegante instapper of stiletto heels … Alles kan en alles mag.

Zo shop je de beste soldenkoopjes online

© Vila

Lange werkdagen, drukke winkels en lange rijen aan de paskamer… Liever virtueel van de soldenperiode genieten? Zo shop je de beste soldenkoopjes online!

Zeg nee tegen impulsaankopen

Toegegeven, tijdens de soldenperiode zijn ook wij net iets enthousiaster om ons virtuele winkelmandje te vullen. Toch is het verstandig om op voorhand een budget vast te leggen als richtlijn. Vraag jezelf af of je een item ook zou kopen als het niet afgeprijsd was. Laat de rush van de soldenperiode je zeker niet opjagen! Vergelijk verschillende online winkels en ga voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Dubbelcheck de matentabel

Jammer, maar helaas: niet elke webwinkel gebruikt dezelfde maatstaven voor kledingmaten. Neem daarom je maten handmatig op (laat iemand je helpen voor het meest accurate resultaat) en vergelijk deze met de online tabel. Kleine moeite, maar oh zo belangrijk omdat je soldenkoopjes vaak niet kan inruilen.

Kijk naar de lookbooks

Oversized blouse? Of is het net lang genoeg om toch een jurkje te kunnen zijn? Kijk eerst even naar de lookbooks van de webshop in kwestie. Foto’s bekijken van je item op een echt persoon (en dus niet enkel op een witte paspop) geeft je meteen een goed beeld van hoe je item eruit ziet wanneer je het draagt.

Lees grondig de productinfo

Het materiaal, de hakhoogte, de wasvoorschriften … Hoe meer informatie je hebt over een product, hoe kleiner de kans op een miskoop. Lees voor één keertje de kleine lettertjes en neem indien nodig contact op met de webshop om al je vragen te beantwoorden.

Zo draag je je feestjurk op de werkvloer

© Only

Je feestjurkje een tweede leven geven? Met enkele simpele stylingtips is je feestjurk meteen geschikt voor de werkvloer!

Back to basics

Opvallend rood, groen of glitters? Dat laten we achter in 2018. Je jurk is op zich al opvallend genoeg, dus probeer de rest van je outfit zo rustig mogelijk te houden. Neutrale kleuren zorgen voor contrast met je feestjurkje, wat je item een stuk draagbaarder maakt. Combineren met basisstukken is dus de boodschap.

Laagjes, laagjes,laagjes

Maak je outfit kantoor-proof door je feestjurkje een make-over te geven. Een grof gebreide cardigan of sportieve sweater over een glitterjurkje, een klassieke blazer over een jurk met kant of een coltruitje of blouse onder een jurk met diep decolleté … Probeer zoveel mogelijk in laagjes te denken!

De juiste accessoires

Een paar geklede sneakers (als de dresscode van je werk dit toestaat natuurlijk), instappers of veterschoenen zijn een stuk geschikter voor de werkvloer dan torenhoge glitterpumps. Last but not least: ruil je opvallende clutch in voor een klassiekere handtas in een kleur die je met alles kan combineren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer