Jean-Marie Dedecker en Theo Francken tijdens de nieuwjaarsduik in Rotselaar in 2015. "Ik ben al jaren goed bevriend met Jean-Marie, we delen veel ideeën”, zei Francken vanochtend.
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker en Theo Francken tijdens de nieuwjaarsduik in Rotselaar in 2015. "Ik ben al jaren goed bevriend met Jean-Marie, we delen veel ideeën”, zei Francken vanochtend. © BELGA

Theo Francken: “Jean-Marie Dedecker zou een enorme versterking zijn”

VerkiezingenTheo Francken zei in ‘De Ochtend’ op Radio 1 dat hij wel iets voelt voor de idee om zijn vriend Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) als onafhankelijke op de West-Vlaamse Kamerlijst voor N-VA te zetten. Daarover heerst binnen Franckens partij al enkele dagen onenigheid.

85 reacties

  • Franc saas

    5 jaar geleden
    De Decker zal zeker een aanwinst zijn en daar zou de NVA wel van kunnen profiteren, ik zou zeggen JM ,laat je niet vangen.Je hebt nu een lange weg afgelegd , je bent Burgemeester van Middelkerke en zet daar alles op alles man , bewijs dat de vorige ploeg het grandioos verkloot heeft.
  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    NVA heeft indertijd de mogelijheid gehad om De Decker aan te trekken maar hebben dit nagelaten te doen.Nu de verkiezingen in aantocht zijn en ze blijkbaar weten dat hij een zeer geaprecieerd politicus is willen ze hem binnen halen.Jean-Marie laat je niet vangen en concentreer je ten volle op je burgemeesters ambt!
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Ik zou de uitspraken van Peumans toch maar wat relativeren. De Decker is een aanwinst , daar kan men niet omheen.
  • Ian Vandenbossche

    5 jaar geleden
    Zou dedecker nu zo dom zijn dat hij niet doorheeft, dat nva enkel zijn kiezers willen binnenrijven? Of is zijn kapitaal aan het slinken en heeft hij dringend nood aan nog meer politieke graai inkomsten, om uit te bollen,
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    wat zullen de kiezers in Middelkerke daarvan vinden die voor De Decker gekozen hebben maar niet voor NVA