Theo Francken
Volledig scherm
Theo Francken © Photo News

Francken twee keer getipt over vermeende fraude met visa

Tot twee keer toe trok iemand aan de mouw van Theo Francken (N-VA) over mogelijke fraude met humanitaire visa door Melikan Kucam. Een eerste keer eind oktober, een tweede keer begin december. Dat zegt hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Beide keren zei ik: ga naar de politie. En dat is ook gebeurd." 

40 reacties

  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Al zijn leugens komen uit.. Denken ook enkel aan zichzelf, niet aan de burger die deze onbekwaamheid dagelijks ziet
  • Dirk Keizer

    5 jaar geleden
    Theo liegt nooit! Hij buigt alleen de waarheid om. NVA is een politieke partij als een ander. Alleen leren ze heel vlug liegen en bedriegen.
  • Erik VH

    5 jaar geleden
    Het leven van die Syriers was in gevaar en anders waren ze uitgemoord !! Maar ze waren al wel allemaal in veiligheid en uit oorlogsgebied want ze waren allemaal in Libanon en waar ze ook het statuut van vluchteling kunnen aanvragen.
  • Octavie Boeckx

    5 jaar geleden
    Dit heeft niets met N-VA te maken. Spijtig genoeg zijn niet alle personen even integer. Denk niet dat Theo Francken op de hoogte was.Goed dat hij die christenen gered heeft .Als we alle schandalen van de andere partijen moeten opsommen... Beter zouden ze eens in eigen boezem kijken i.p.v. van politici af te breken, die het beste voor hebben met Vlaanderen!
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Natuurlijk wordt hij zelf niet beticht, maar dat hij politiek verantwoordelijk was, staat als een paal boven water.