© *

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Belgisch ontwerpersduo steekt personeel The Jane in het nieuw

Niet alleen de gerechten en het interieur horen er piekfijn uit te zien in een sterrenrestaurant, dat geldt evenzeer voor het personeel. The Jane in Antwerpen gaat daarom in zee met het Belgische modelabel Les Hommes.

edm

Tom Notte en Bart Vandebosch, het duo achter het Belgische modelabel, zullen uniformen ontwerpen voor het volledige team van The Jane, te beginnen bij het bedienend personeel. Zowel de sommelier, serveuses, de maître en de hostesses verschijnen in een speciaal voor hen ontworpen outfit.

"Er is een enorme hoeveelheid denken en energie gestoken in de presentatie van het eten en het decor, dus spreekt het voor zich dat het voorkomen van het personeel even af moet zijn", aldus chefs Sergio Herman en Nick Bril. Les Hommes zal de exclusieve kledingpartner van The Jane zijn.

Notte en Vandenbosch, die recent ook een eigen winkel openden in Antwerpen, lieten zich leiden door enkele belangrijke stukken van het merk, zoals grafische sweatshirts, zwarte broeken in joggingstijl, witte overhemden en opvallende sneakers.

"We wilden iets ontwerpen dat zowel comfortabel als flatterend is. De look voor elke functie is tijdloos. Het voelt niet of ziet er niet uit als een uniform", aldus Notte en Vandebosch. "Het was belangrijk voor ons om trouw te blijven aan ons DNA en dat het zou voldoen aan de behoeften van het team."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty