Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie op rij voor Sanne Cant en Britse dominantie bij de jeugd, herbeleef hier de eerste dag van het WK veldrijden in Bogense

WK veldrijdenDit weekend wordt in Denemarken het WK veldrijden betwist. Morgen wil het Belgische team Mathieu van der Poel de loef afsteken, maar ook vandaag stond er heel wat interessants op het menu. Ben Tulett greep de regenboog bij de junioren, Pidcock was de beste bij de beloften en bij de vrouwen was er uiteraard de derde wereldtitel op rij voor Sanne Cant. Herbeleef hieronder nog eens de eerste dag in Bogense.

17 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    VIJF Nederlandse vrouwen aan de kant zetten is dat niet mooi?????
  • Jan Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Nederlanders reden ieder voor zich . Wat te begrijpen is in deze sport . Een trui maakt een wereld van verschil , financieel ...
  • Dominique Goens

    5 jaar geleden
    soms had ik de indruk dat de nederlandse vrouwen een wedstrijd onder mekaar reden. Toen Betsema ging in de tweede ronde was het toch niet aan Worst om haar gaan te halen?Sanne Cant hoevde eigenlijk maar te volgen en dan een aanval plaatsen.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Grote tactische wanprestatie van de Nederlandse dames. Hopelijk schamen ze zich nu de eerste dagen ( langer mag ook ). Cant was veruit de slimste.
  • Luc van Dooren

    5 jaar geleden
    dikke proficiat , Sanne