Lokale Politie Antwerpen
Volledig scherm
© Lokale Politie Antwerpen

Dronken bestuurster (49) rijdt tegen politiecombi en onderneemt daarna twee mislukte vluchtpogingen

BinnenlandEen 49-jarige vrouw uit Antwerpen is vandaag haar rijbewijs kwijtgespeeld. Nadat ze eerst tegen een politiecombi reed, probeerde ze daarna tot tweemaal toe te vluchten.

2 reacties

  • Carl Kempeneer

    5 jaar geleden
    Dit bewijst nog maar eens dat zware alcohol gebruikers ook thuishoren in het rijtje van harddruggebruikers. Dezelfde onverantwoorde daden vluchtgedrag en reacties. Zo iemand moet geïnterneerd worden en begeleid. Ze zal daar later zeker dankbaar voor zijn.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Niet eens de cel in? Wonderbaarlijk.
  1. Opmerkelijk voorstel Groen: werknemers kunnen tijdelijk stoppen met werken zonder specifieke reden
    131

    Opmerke­lijk voorstel Groen: werknemers kunnen tijdelijk stoppen met werken zonder specifieke reden

    Volgens Groen moeten werknemers hun loopbaan kunnen onderbreken zonder reden. Met die vrije tijd kunnen mensen een tijdje thuisblijven of zelfs een lange reis maken, terwijl ze daar een maandelijkse vergoeding van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) voor krijgen. Dit principe wordt ongemotiveerd tijdskrediet genoemd. Het is volgens de covoorzitter van Groen, Jeremie Vaneeckhout, een manier om stress en burn-out tegen te gaan bij werknemers.
  2. Heeft felbesproken Rwandawet impact op transmigranten aan onze kust? "Vluchtelingen hebben van niets schrik”
    PREMIUM

    Heeft felbespro­ken Rwandawet impact op transmi­gran­ten aan onze kust? "Vluchte­lin­gen hebben van niets schrik”

    “Het is dweilen met de kraan open. We zullen net versterking nodig hebben de komende maanden.” In West-Vlaanderen wordt er bijzonder lauw gereageerd op de in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurde Rwandawet. Transmigranten zonder verblijfsrecht zullen er overgevlogen worden naar Rwanda en zo hoopt de Britse premier Sunak mensensmokkel een halt toe te roepen. Mensenrechtenorganisaties staan op hun achterste poten, maar zullen er straks ook minder transmigranten door West-Vlaanderen trekken? Wij belden rond.
    Blankenberge, Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Koksijde, Bredene, Oostende, Knokke-Heist, Brugge, De Haan