Van Aert, Van der Poel en Aerts.
Volledig scherm
Van Aert, Van der Poel en Aerts. © Photo News

Oppermachtige Van der Poel bekroont seizoen in Bogense met tweede wereldtitel, Van Aert en Aerts mee op podium

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft zich in het Deense Bogense voor de tweede keer tot wereldkampioen veldrijden gekroond. De 24-jarige Nederlander reed halverwege weg van Wout van Aert, die tweede werd. Toon Aerts veroverde het brons.

23 reacties

  • Gaston Miar

    5 jaar geleden
    De enige die recht heeft op die trui. Zonder pech de vorige jaren droeg hij die trui al vier jaar. Proficiat!
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Ben geen fan van hem maar verdiende overwinning van VDP hij was de beste en Wout en Toon kwamen gewoon te kort, positief was ook zeven Belgen in de eerste tien. Wout kan zich nu na drie op één volgende wereldtitels zich volledig en uitsluitend gaan toeleggen op de weg, want allebei zal niet gaan en is onmogelijk en Toon zal in de toekomst de nr 1 worden in het Belgische cross wereld.
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Dikke proficiat aan de winnaar,die het hele seizoen alles gegeven heeft.Toch heb ik mij gestoord aan Van Aert,die het nodig vond om nog eens op kop te gaan rijden,toen hij weg was,met de grootmeester.Was dit om het gat met de andere Belgische renners zo groot mogelijk te maken????en dus uitsluitend voor eigen rekening(2e)Ik vond het in ieder geval bijzonder jammer dat Aerts de tweede plaats niet heeft kunnen nemen.
  • Gertjan Vanneste

    5 jaar geleden
    Overdiende wereldkampioen. VDPoel domineert al 2 seizoenen volledig (op het WK vorig jaar na). Ook mooie prestaties van Aerts en Van Aert die er een leuke wedstrijd van maakte.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    VDP verdiende winnaar . Toon Aerts een grote sprong gemaakt sinds verleden jaar , dat beloofd . En Wout Van Aert met het koppeke al gans het seizoen bij de voorjaars klassiekers en weer op het podium , grote klasse . We zien hem wel terug in de klassiekers .