BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Paars-witte fans met applaus ondanks verlies: “Je ziet weer het soort spelers waarvan je ‘Anderlecht’ kan maken. Dat voelt prettig aan”

Jupiler Pro LeagueOpvallend beeld even na een heerlijke Clásico tussen Standard en Anderlecht: bezoekende fans die ondanks de 2-1-nederlaag hun team massaal op applaus trakteerden. In de studio van Telenet PlaySports begrepen ze waarom. 

8 reacties

  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Geloof vooral de blonde god Ruben Van Gucht en konsoorten NIET, wanneer die het hebben over "van kwaad naar erger". In tegendeel volgt u beter het ABC van het voetbal, en gun Rutte nog even de tijd. De verbetering sinds HeinVHB is misschien niet zo duidelijk in de uitslag, met achtereenvolgens matchen tegen Gent en Standard, maar onmiskenbaar op het terrein.
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    RSCA speelde een goede eerste helft omdat Standard toeliet dat ze voetbalden.In de tweede helft toen Standard sneller en hoger pressing toepaste was het over en uit voor paars wit
  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Mijnheer Popelier@ .... RSCA speelde al menig matchen 1 goede helft. Daar koop je niks mee en de overwinning van Standard was meer dan verdiend. En wat heeft Club daarmee te maken ? Trouwens als jij nu beweert dat de overduidelijke fout op Van Aken gen strafschop was .... lees dan nogmaals eens de reglementen . En de 2 penalty ' s op KVO waren terecht !
  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Geen nood , RSCA speelde een heel goede eerste helft, het doelpunt van Carcela zonder discussie terecht afgekeurd. Een duidelijke voorafgaande fout. Het is niet zoals op Brugge , waar ze tal van penalty goals cadeau krijgen .
  • Marc Maes

    5 jaar geleden
    Man man, ze zijn vlug tevreden daar tegenwoordig. Tweede helft geen bal geraakt en toch zo content. Hoe laag kan je zakken?