Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Marin & Mpoku zetten Sclessin in vuur en vlam: Standard klopt Anderlecht met 2-1

Belgisch voetbalDe videoref had finaal geen invloed op het resultaat. In het slot ging Standard alsnog over Anderlecht: 2-1.

13 reacties

  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Wat Coucke bezield heeft om al zijn goede spelers te verkopen kan ik niet bij. Bruno, Spajic ook allemaal verkocht of uitgeleend. Spajic geen topverdediger maar toch beter dan wat er nu loopt(Lawrence, Milic, Sanneh?).
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Wat was dat met Kara bij het tweede doelpunt van Standard. Hij loopt als een oude pee van 60 naar de bal toe om vervolgens veel te slap te verdedigen. Die goal komt 100% op zijn naam. Conditie is ver te zoeken blijkbaar bij hem. Waarom altijd Najar rechtsachter zetten? Hij moet rechtsvoor staan want kan actie maken en een voorzet trappen. Ruttens systeem staat duidelijk nog niet op punt.
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Over voetbal wordt er niet gesproken, normaal als je er niets van kent, dan spreekt men over de VAR en de scheids.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    misschien heeft Marc niet alleen spelers bijgekocht, mogelijks nam hij ook een deel van de VAR over(met wat geluk kocht hij de laatste 2 matchen 4 punten),zelfs de bal spelen met de hand mag als je de bal kwijt bent bij Anderlecht,Standard moest zichzelf niet eens te weren om zomaar geel te krijgen.
  • Gerrit De Backer

    5 jaar geleden
    Wakker worden rsca. Tijd dat je eens de supporters van rsca nog eens een reden geeft om te feesten of het kot in brand te steken.... hoog tijd