© VIJF

De broer van Sugar Jackson, “no kissing, no fucking” en iedere dag controle: dit zijn de koppels van ‘Temptation Island’

Op 15 februari barst de hoogmis van de schijn­heiligheid weer los met het elfde seizoen vanTemptation Island. Bij de vier ­koppels vallen Gentenaars Laura (22) en Roger (23) op, en niet omdat Roger de broer is van bokser Sugar Jackson: Laura en Roger geloven dat een goede ­relatie niet standhoudt zonder duidelijke regels.

tdl

“No kissing, no fucking.” Het was James die zijn vriendin Cindy in 2003 duidelijk maakte waar hij de grens trok voor hun avontuur op Temptation Island: geen gekus met vreemde mannen en al zéker geen ‘gemeenschap’.

© vijf

Dit jaar blijkt dat die vorm van relationele wetgeving nog niet is uitgestorven: het Gentse koppel Laura en Roger leeft al een tijdje volgens bepaalde regels. De twee leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan, waren vier maanden friends with benefits – ze waren geen koppel maar gingen wel met elkaar naar bed – en werden twee jaar geleden toch een koppel omdat ze allebei nogal jaloers van aard zijn. Toen Laura voor vijf maanden naar Spanje ging, stelde het koppel een aantal regels op. Laura mocht niet te veel drinken, nooit alleen uitgaan en niet­ ­alleen naar buiten na elf uur ’s avonds. Roger moest zijn ­alcoholinname ook beperken, na het uitgaan áltijd thuis ­slapen en Laura altijd laten weten met wie hij afsprak en “wat de activiteit zou zijn”.

Tijdens het verblijf van Laura in Spanje bleken de regels voor Laura én Roger wat te hoog gegrepen. Daarom bleven ze ook bij hun terugkeer ­gelden. Als hun relatie Temptation Island overleeft, overwegen de twee hun afspraken te laten vallen.

Rodanya en Morgan: het is zijn laatste kans

© Vijf

Rodanya (20) en Morgan (20) uit Nederland zijn drie jaar samen. Morgan ging na zes maanden vreemd en herhaalde dat kunstje afgelopen zomer. Dit is zijn laatste kans.

Demi en Sidney: ze doen álles samen

© Vijf

Demi (22) en Sidney (21) uit Nederland zijn 2,5 jaar samen en doen alles samen. Echte verleiding is nieuw voor hen.

Milou en Heikki: zij kent al zijn wachtwoorden

© Vijf

Milou (23) uit Roosendaal en Heikki (24) uit Grobbendonk zijn acht maanden samen. Zij kent al zijn wachtwoorden en pincodes en controleert hem elke dag.

Bekijk ook:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER