Lichaam van vermiste vrouw ontdekt in rivier en ex-partner opgepakt

© ISOPIX

Het lichaam van een 56-jarige vrouw die sinds 25 december werd vermist, is donderdag aangetroffen in de rivier La Trouille in Spiennes, nabij Bergen. Een man, die de politie leidde naar de vindplaats, is donderdag opgepakt. Dat heeft het parket van Bergen gemeld, dat berichtgeving in de lokale pers bevestigt.

adm

De 56-jarige vrouw, Véronique Quidouce, verdween eind december. De eerste elementen van het onderzoek bevestigden volgens het parket het ‘onrustwekkende karakter’ van de verdwijning. Op 12 februari volgde een nieuwe fase in het onderzoek, met het oog op telefonie-onderzoek en een poging de vermiste te lokaliseren.

Vrij snel kwamen er ernstige aanwijzingen om de ex-vriend te aanzien als verdachte van doodslag. De man werd op 21 februari opgepakt. Na verhoor gaf hij de plaats aan waar het lichaam van het slachtoffer zich bevond. De vrouw zou om het leven gekomen zijn de avond van 27 december 2018. “Het lichaam van het slachtoffer werd op enkele honderden meters van de aangegeven plaats teruggevonden. Er is een autopsie uitgevoerd. De verdachte wordt vrijdagnamiddag verhoord door de onderzoeksrechter”, preciseert het parket van Bergen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen