Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van frietgeur op Daknam tot tranen in Astridpark: De fauw speelt 200ste competitiematch voor Zulte Waregem

Zulte WaregemFeestje bij Essevee! Vanavond speelt Davy De fauw (37) zijn tweehonderdste competitiewedstrijd voor Zulte Waregem. De jubilaris haalt herinneringen op aan de vier meest memorabele duels.

0 reacties

  1. Christian Brüls (Zulte Waregem) ziet hét pijnpunt: “We bestraffen onszelf altijd weer, dat moet ophouden”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Christian Brüls (Zulte Waregem) ziet hét pijnpunt: “We bestraffen onszelf altijd weer, dat moet ophouden”

    Met de moeilijke verplaatsing naar Rocourt voor de boeg, staat Zulte Waregem ook in het komende weekend alweer voor zijn waarheid. De magere 1 op 6 na de winterstop heeft er voor gezorgd dat de titelfavoriet in de Challenger Pro League zijn gunstige positie richting promotie alweer zag afkalven. “De hoogste tijd om eindelijk echt uit de startblokken te schieten”, bekijkt routinier Christian Brüls het voorlopig nog altijd vanuit een positief uitgangspunt.
  2. Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijnstadion, maar nu in diepe crisis met mes op de keel
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijn­sta­di­on, maar nu in diepe crisis met mes op de keel

    Het was best een bewogen week in het Waregemse Regenboogpark, de sportsite in volle transitie waarvan de Elindus Arena het middelpunt vormt. De parkeertoren in aanbouw tussen Waregem Expo en het voetbalstadion krijgt stilaan vorm, en het is nu ook al duidelijk de esplanade aan de hoofdingang een pareltje wordt. Maar in de hele ontwikkeling van de omgeving van de Zuiderlaan is nooit rekening gehouden met een degradatie van Zulte Waregem en nog minder met een lang verblijf in het vagevuur van tweede klasse. Maar...