Man in Drouwenerveen gemarteld met boormachine, terwijl 4-jarige ook thuis was.
Volledig scherm
Man in Drouwenerveen gemarteld met boormachine, terwijl 4-jarige ook thuis was. © Dagblad van het Noorden/AD

Gruwelijke marteling met boormachine door nepagenten in Nederland; 4-jarige dochter was thuis

Het Nederlandse dorpje Drouwenerveen in de provincie Drenhe is opgeschrikt door een gruwelijke home-invasion. Drie gewapende mannen, die zich voordeden als agenten, folterden een 38-jarige man met een boormachine. En dat terwijl ook het 4-jarige dochtertje van het slachtoffer thuis was.

4 reacties

  • Marcel Peeters

    5 jaar geleden
    Mensen zetten teveel privė zaken op social media. Voor criminelen de beste weg naar kostbare info om toe te slaan.
  • Jan Janssens

    5 jaar geleden
    Een gevolg van de straffeloosheid welke door ons gerecht word geprezen, gekende gangsters van allerlei pluimage lopen hier rond zonder dat er hen een haar wordt gekrenkt, de politie staat machteloos, als ze iemand oppakken staat deze sneller vrij dan dat de politie zijn papier wek kan opmaken !!!
  • Peter Tijdgad

    5 jaar geleden
    Het maakt alsmaar erger hoe meer de armoede wordt hoe meer zulke gebeuren en dit is de grote schuld van de politiek en hier in België is dat ook zo ! Deze toestanden zullen we meer en meer horen dat is een soort klimaatverandering !
  • Attila Gedikoglu

    5 jaar geleden
    Goed bezig, maar... moesten ze zulke nderzoek ook keer bij gewone burgers kunnen doen met normale loon zou heel rechtelijk zijn. Tegenwoordig moet je opletten wat je allemaal post op social media, goeie tip voor zulke dieven. Veel beterschap