Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Gezinnen verkochten huis voor een spotprijs aan makelaar. Nu moeten ze hem een fikse huur betalen

Het Leuvense parket voert een onderzoek naar makelaar Kris B. uit Rotselaar. Die zou verschillende, vooral kwetsbare, mensen ertoe aangezet hebben hun huis aan hem te verkopen voor spotprijzen. Nu zouden ze hun eigen huis van hem terughuren, voor een stevige maandelijkse som. Dat meldt Het Nieuwsblad. 

14 reacties

  • Paula D'hont

    5 jaar geleden
    Effectief, de Belgische regering heeft dit voorgedaan, en werd ook niet bestraft. De notaris die dit laat passeren is toch ook niet zuiver op de graat vermoed ik, na te kijken door de rechtbank en zwaar bestraffen indien mogelijk..... maar tja......
  • Yves Vermeulen

    5 jaar geleden
    Ik snap gewoon niet hoe je daar kan intrappen.
  • Ariane Gekiere

    5 jaar geleden
    Hola pola,,,Yupla das een voor de regering !!ne fraudeur valsheid in geschrifte..dief..en in voorbedachte rade samen met de notaris....khoop dat alle notarisakten vernietigd worden en de mensen hun huis terug krijgen.zou er nog ene goede rechter bestaan ? ? ? ?
  • Jeroen Van Dijck

    5 jaar geleden
    En wat met de notaris? Die moet toch opkomen voor zijn klient en zulke praktijken aankaarten. Of speelde die onder 1 hoedje met de makelaar?
  • danny meulders

    5 jaar geleden
    als staatsmannen het voorbeeld geven ( politiek correct denkende leiders ) dan zijn er overal volgelingen alleen die laatste gaan er niet mee weg komen , onze leiders liegen ook nooit zij sluiten compromissen noemt dat dan