Griet Vanhees reageert op dopingschandaal rond haar echtgenoot: “Bla bla bla”

© Serge Minten

Na de onthullingen over de dopingschorsing van autopiloot Anthony Kumpen heeft zijn echtgenote Griet Vanhees voor het eerst gereageerd. Op Instagram postte ze een foto met de tekst “I got your back”.

syd

Gisteren raakte bekend dat Kumpen, met voorsprong ’s lands beste circuitrenner, vier jaar geschorst wordt. Hij werd tijdens de voorbije 24 uren van Zolder betrapt op het gebruik van amfetamines. Meer dan waarschijnlijk betekent de positieve controle het einde van zijn carrière.

Kumpen reageerde ziedend op de berichten, ontkent alle aantijgingen en ging in beroep tegen zijn schorsing. Volgens hem zijn de sporen van amfetamines een gevolg van medicatie die hij neemt tegen ADHD.

Nu neemt ook zijn echtgenote Griet Vanhees het expliciet voor hem op. Op Instagram liet Vanhees, zelf een gekend mediafiguur, weten dat ze haar man voor de volle honderd procent steunt. Met de hashtag #blablabla maakte ze ook meteen duidelijk wat ze vindt van de hele affaire.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK.De golden boy van de Belgische autosport kan fluiten naar zijn carrière

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen