De CEO van de spoorwegmaatschappij NMBS, Sophie Dutordoir
Volledig scherm
De CEO van de spoorwegmaatschappij NMBS, Sophie Dutordoir © BELGA

NMBS-topvrouw Dutordoir in bestuur Europese spoororganisatie

Sophie Dutordoir, de CEO van de spoorwegmaatschappij NMBS, is benoemd tot bestuurslid van de CER, de Europese organisatie van spoorbedrijven. Ze is de tweede Belgische vertegenwoordiger in het orgaan, naast Geert Pauwels, de CEO van vrachtmaatschappij Lineas. 

8 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Je kan ze blijkbaar in elke winkel steken. (van de Belgische ijzerwinkel, delicatesse winkel en in Europese winkel) Als alles maar (h)EERLIJK en transparant is voorgesteld en op te sporen is (opstappremies, fiscaliteit en begrensde loonbarema's).
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Hoop dat ze zien dat het in andere landen wel goed gaat.
  • Lucien Lion

    5 jaar geleden
    Ook in buitenland rijden treinen nooit op tijd. Kettingreactie is er de reden voor .
  • Per Bloem

    5 jaar geleden
    Omdat het Belgisch spoor zo goed is en steeds stipt hebben ze de CEO van de Belgische spoorwegen aan de Europese top gezet om in heel Europa stipte treinen te hebben zonder stakingen en vertragingen
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Zij dienhier de treinen zelfs niet op tijd kan laten rijden. Een kennis ging in Japan met fpde trein die ėėn minuut ėėn minuut te laat was en onmiddelijk ewrden er verontschuldigingen gedaan door het personeel hier zijn ze een half uur telaat en ze laten je in de kou staan en de ceo word nog gepromoveerd. Toch om te lachen niet?