Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © Belga

De Wever waarschuwt voor euforie: “Er zijn zeker nog vijf andere Antwerpse misdaadclans”

Een grote Antwerpse misdaadfamilie mag dan wel opgerold zijn, volgens burgemeester Bart De Wever betekent dat niet dat de politiediensten op hun lauweren kunnen rusten. Verschillende andere families zouden nog actief zijn en volgens De Wever was de opgerolde maffiafamilie Y. al op haar retour.

54 reacties

  • Christophe Moser

    5 jaar geleden
    En de volgende tien staan al klaar om over te nemen of gaat de vraag ook in ene verdwijnenen zekers??
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Dan telt hij waarschijnlijk de grootste bende (N-VA) niet eens mee.
  • Patrick Van Lersberghe

    5 jaar geleden
    Best een doorlichting van de rol van een burgemeester in dit verhaal. Het bestaan van vijf clans die met naam en toenaam gekend zijn is informatie uit VERTROUWELIJKE gerechtelijke dossiers en hoort niet thuis in de media. Het is trouwens aan het gerecht zelf om deze informatie vrij te geven, niet aan de burgemeester van Zevenkoten.
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Uitspraak: 'De Wever wil weten of die samenwerking goed verloopt' Wil zeggen dat hij er geen vertrouwen in heeft. Of als er iets fout loopt kan hij altijd de schuld op hun schuiven zoals het typisch de nva betaamt. (altijd de schuld van anderen). Als die clans toch gekend zijn, versnel het onderzoek en pak hun op zonder procedure fouten.
  • Jan Hevert

    5 jaar geleden
    Waarom pakt hij ze dan niet op?!! Wij wisten dat al lang en zo ook dat deze clan maar werd opgepakt omdat ze op de retour waren. De Wever voelt zich verplicht dit ook nog eens te herhalen.