Jupiler Pro League - Moeskroen boekt zesde zege op rij tegen geslagen Lokeren

door
Belga
Leestijd 1 min.

Excel Moeskroen blijft onklopbaar in 2019. De Henegouwers boekten zaterdagavond tegen rode lantaarn Sporting Lokeren hun zesde overwinning op een rij in de Jupiler Pro League (1-0). Moeskroen blijft in de tussenstand tiende, met 35 punten. Lokeren is nog steeds laatste en telt acht punten minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren. Een quasi onbegonnen zaak voor de Waaslanders met nog slechts drie speeldagen te gaan. Een doelpunt van man-in-vorm Taiwo Awoniyi (52.), vroeg in de tweede helft, volstond voor de manschappen van Bernd Storck voor de zege. Lokeren miste in de tweede helft nog een strafschop, via Musona. En de Zimbabwaan trapte even later ook nog op de dwarsligger. De Waaslanders blijven zo in het sukkelstraatje met een zeventiende nederlaag van het seizoen.

bron: Belga