© ISOPIX

Khloé Kardashian deelt emotionele boodschap tijdens liefdesverdriet

De Amerikaanse realityster Khloé Kardashian (34) is diep getroffen door liefdesverdriet. Een paar weken geleden zette ze haar vriend Tristan Thompson (27) op straat, nadat aan het licht kwam dat hij haar bedroog met de beste vriendin van Kylie Jenner.

vwh

Het mag dan wel over en uit zijn tussen Khloé en Tristan, die alweer twee keer op date is geweest met een andere vrouw: de blondine is nog niet over de breuk heen. Dat blijkt uit haar recente Instagram Stories, waarin ze even stilstaat bij de pijn van liefdesverdriet én het potentieel om er sterker uit te komen.

© ISOPIX

“Wat als ik je vertelde dat elk dingetje dat je is overkomen, je overkwam omdat het gewoon zo moest gaan? Ik weet dat er veel dingen zijn gebeurd. Ik weet dat er diepe kloven in je ziel zitten, te wijten aan grote verliezen. En dat mensen die je veilig moesten houden je pijn hebben gedaan. Maar die kloven laten je weer oplichten en reflecteren straks weer elk prachtig aspect van je ziel”, luidt de vrije vertaling van de inspirerende quote.

© Instagram

In een andere post lijkt Kardashian haar voorbije relatie wat in twijfel te trekken. “Misschien houden we te lang vast aan mensen die ons niet verdienden omdat we meer goedheid in ons hart hebben dan hen. Misschien zagen we hen als personen die ze konden zijn, maar nooit zullen worden.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer