De nieuwe banner van de E3 BinckBank Harelbeke.
Volledig scherm
De nieuwe banner van de E3 BinckBank Harelbeke. © Twitter: @E3Harelbeke

E3 BinckBank Harelbeke stelt na controverse nieuwe banner voor: “Onze kikker viel van zijn troon”

WielrennenDe banner van de E3 BinckBank Harelbeke is om 11u vandaag opnieuw gelanceerd. De vorige banner met twee gebodypainte vrouwen die samen een kikker vormden, werd afgekeurd door de UCI. De organisatie bleef voor zijn nieuw ontwerp wel trouw aan de kikker. Ook de slogan “Wie kroont zich tot prins in Harelbeke” blijft behouden.

9 reacties

  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Die eerste was veel mooier. Geniaal gevonden, die twee vrouwen en heel mooi uitgebeeld.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Gewoonweg schitterend en inderdaad de puriteinen zijn terug . Meer zelfs, ze zijn zelfs hier en nu aan het werk !!!
  • Dirk Schautteet

    5 jaar geleden
    Alle twee heel goede opzichters, jullie weten en hebben dit al meegemaakt in het verleden. Dus jullie hebben mooie koers seksueel meegemaakt. Proficiat. Dat had ik nooit gekund. Ik vind jullie alletwee zogezegde "kenners" van de koers maar om het in het mooie West-Vlaams te zeggen : ge kunt er geen kloten van, piepoos!
  • Didier Dessart

    5 jaar geleden
    Waar houden ze hun in godsnaam mee bezig mannekes als vrouwen ervoor kiezen om gebodypaint te poseren so what !!! Hallo ?! Waar zijn we in godsnaam mee bezig, denk dat er andere belangrijkere dingen in het leven zijn om aandacht aan te besteden
  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    Vrouwonvriendelijk is :Dat vrouwen minder verdienen in hun wedstrijden en in de UCI weinig vrouwen bij de leidenden zitten.