RV
Volledig scherm
© RV

Grote kuis op Netflix: deze 40 films en series verdwijnen binnenkort

TVNetflix laat iedere maand opnieuw heel wat nieuwe films en series op ons los. Maar de komende weken houdt de streamingdienst ook grote schoonmaak, gezien zo’n 40 titels uit het aanbod staan te verdwijnen. Daarbij valt op dat vooral BBC-titels verdwijnen, wat erop kan wijzen dat de rechten van Netflix voor die content zijn verlopen.   

7 reacties

  • maarten mouton

    5 jaar geleden
    Hun eigen content die ze maken van series is wel goed en dat is niet te zien op de andere zenders.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Al die betaalzenders willen dat je betaalt. De rest is geschiedenis.
  • Rudy Fosselle

    5 jaar geleden
    @Mario: omdat de serie geen Netflix Original is en dus door hen niet gefinancierd. Een andere studio beschikt dan over de peperdure rechten. Als NF het 1e seizoen aankocht, volgen ook de andere. Soms onmiddellijk als NF een exclusieve overeenkomst heeft (bv Riverdale) of later (bv Homeland) omdat NF minder kon/wou betalen dan bv televisiezender NPO3 (daar zijn de seizoenen al eerder te zien). Net zoals Telenet voor veel geld direct over GOT beschikt, 2BE pas 6 maanden erna. Een harde business
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Planet earth ga ik nog snel opnemen dan.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Het is ook inderdaad veel aan het verminderen . Er staan ook series in waarvan vb Seizoen 5 en 6 in staat en al die er voor niet. iemand die dus nu Netflix abonnee wordt kan daar dus weinig mee doen als je de 1e 4 seizoenen niet kunt zien. Nu bij Telenet Play more is het ook hetzelfde probleem. Daar zetten ze dan nog NIEUW en voegen ze een serie toe van 30 jaar oud. Hopeloos aan het worden als je ziet wat je er maandelijks voor moet betalen voor minder en minder te krijgen.