Isabelle
Volledig scherm
Isabelle © LinkedIn Isabelle Henriquez

Hoe deze rijkeluisdochter zich schaamteloos naar binnen loog bij een topuniversiteit

De talloze ouders die zouden hebben gelogen en bedrogen om hun kroost op Amerikaanse topscholen te krijgen, deden dat meestal zonder medeweten van hun kinderen. Isabelle Henriquez is een uitzondering. De rijkeluisdochter stond naar verluidt glunderend naast de examentafel nadat ze haar toelatingstest had vervalst. En daar bleef het niet bij.

58 reacties

  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Geld opent vele deuren, of zorgt er bvb in dit land voor dat politieke sjoemelaars, met voorkennis en die in het buitenland uitgestrekte domeinen bezitten, niet vervolgd worden.
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ik heb het zelf meegemaakt op mijn werk dat een rijke industrieel wilde betalen opdat we zijn waardeloze zoon een goed stagerapport zouden geven.
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Jurgen Van Den Bergh, inderdaad. Of ook, mijn vrouw is leerkracht lagere school, daar is dit jaar een meisje uit de VS toegekomen. Ze werd in de klas gestoken volgens haar leeftijd maar al snel bleek dat ze op het niveau van 2 klassen lager zat. En niet omdat ze persoonlijk minder slim was of door het taalprobleem. Het niveau ginder ligt gewoon lager.
  • Albert Hessens

    5 jaar geleden
    Het interessante is dat die in het bedrijfsleven op termijn niet overleven, ... daarom komen ze in de politiek terecht, ... wat nog erger is
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Ik wil de Amerikaanse SAT test wel eens afleggen om een college binnen te geraken. Volgens mij is dat kinderspel want het highschool systeem ginds stelt niet veel voor.