Theresa May.
Volledig scherm
Theresa May. © REUTERS

“May hangt couppoging boven het hoofd”

Ministers in het Britse kabinet willen dat premier Theresa May direct aftreedt. Dat bericht de krant The Sunday Times, die sprak met elf rebellen binnen de regering.

46 reacties

  • Jurgen Latet

    5 jaar geleden
    5 miljoen tekennen de petities en de andere 40 miljoen doen niet mee goed dat we het weten.
  • Jan vanderwallen

    5 jaar geleden
    Georkestreed door de EU ?
  • Albert Laurent

    5 jaar geleden
    Ik vind dit zo erg voor May.De conservatieven hebben deze brexit niet gewild, die eer was er voor andere partijen die de bevolking voorgelogen hebben waar de Britten ingelopen zijn met de ogen open.En ja May moet dit laten uitvoeren en word door diezelfde partijen nog eens tegen gewerkt.Een schande nietwaar Boris Johnson en co.
  • Nadine CHARITA-RAES

    5 jaar geleden
    Frits Vandenberge - volgens mij sla je hier de nagel op de kop. Die zogezegd "hoogbegaafden" beseffen niet wat het exit voor "Jan met de pet" met zich zal meebrengen. Hoe "zelfingenomen" kunnen ze zijn. Wanneer gaat May de eer aan zichzelf houden en aftreden en stoppen met die onzin.?
  • Annelies Vandenbroeck

    5 jaar geleden
    Mijnheer Munster, u vergist zich. Het zou beter zijn voor iedereen als de Brexit wordt teruggedraaid, zeker nu 'de blijven' stemmen steeds luider gaan klinken. De Britten kunnen dit unilateraal beslissen, dus dit is wel politiek haalbaar.