De Amerikaanse president Donald Trump, de Amerikaanse minister van Justitie William Barr en speciaal onderzoeker Robert Mueller.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump, de Amerikaanse minister van Justitie William Barr en speciaal onderzoeker Robert Mueller. © AFP

Democraten eisen publicatie volledig onderzoeksrapport Mueller

Een Amerikaanse top-Democraat noemt het "verontrustend" dat het ministerie van Justitie geen verdere stappen zal ondernemen tegen de Amerikaanse president Donald Trump in het kader van het Rusland-onderzoek. 

8 reacties

  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Ach, ga ditten zoveel je wilt maar uiteindelijk moet je eerlijk blijven. Het had moeten onderzocht worden, en had Trump zoveel niet van zijn pirette gegeven op dat onderzoek, dan was het al lang achter de rug geweest. Maar nee Trump vindt dat hij boven de wet staat. En juist dat stoort! Of hij het nu goed zegt of niet maakt niet uit, daden is belangrijker. We zullen zien wat het brengt!
  • Francois Defosse

    5 jaar geleden
    Democraten zijn slechte verliezers die bereid zijn tot alles om hun gelijk te halen, een beetje zoals de groenen in belgie.
  • Jan vanderwallen

    5 jaar geleden
    Dus hebben de media (samen met de democraten) dit allemaal opgeklopt om Trump een hak te zetten.
  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    En als dat niet naar hun goesting is zullen zij het rapport zelf aanvallen. Zij zullen nooit toegeven dat Trump gewoon gewonnen heeft en verworden is tot de beste president ooit.
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    De democraten zijn slechte verliezers. Er was geen ‘collusion’ met de Russen. Indien men de vier pagina’s wil lezen op de website van de Washington Post weet men het.