Laura (21) en Roger (23)
Volledig scherm
PREMIUM
Laura (21) en Roger (23) © RV

Laura uit ‘Temptation Island’ wordt de saaiste deelneemster ooit genoemd: “Ik besef dat ik mensen hun kijkplezier vergal, maar ja...”

TVOf ze nog samen is met Roger, de jongste broer van bokser Sugar Jackson, mag Laura (22) niet verklappen - al zal ze dat op 5 april verrassend genoeg wél doen in ‘Goedele On Top’. Maar over hun verguisde aanwezigheid op ‘Temptation Island’ heeft ze nu wel één en ander te zeggen. ‘Was Fabrizio één van de verleiders geweest, dan was het allemaal anders geweest’, verklapt Laura.

6 reacties

  • Jollyn De zutter

    5 jaar geleden
    Dus de mensen willen echt hebben dat ze vreemdgaat i.p.v er goed terug uit te komen? Raar
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Fantastisch hoe zij het opzet van dit programma saboteert - ze is (voorlopig toch) duidelijk slimmer dan de programma-makers.
  • Annie Darden

    5 jaar geleden
    Ze is zeker geen meerwaarde meer. Zeker niet voor dit programma. Andere meisjes tegenhouden mag zeker niet. Ze doet net of ze moeder Theresa is. Begrijp niet wat die daar doet, zij vergalt heel dat programma.
  • Glenn Verbeeck

    5 jaar geleden
    Anderen tegenhouden om iets verkeerd te doen is echt wel een beetje belachelijk in dit programma. Het is toch de bedoeling dat de deelnemers zich uit zichzelf kunnen beheersen of niet? Ze snapt het programma precies niet goed:-)
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Je vraagt je dan af hoe het komt dat ze meedoen? Zelf ingeschreven? Betwijfel ik ten zeerste. Iemand die zo introvert is, zal zich nooit inschrijven in zoiets. Dus volgens mij moet er iets achter zitten. Het zal vooral Roger geweest zijn, of zijn familie die vooral voor de bekendheid zullen aangedrongen hebben.