Direct naar artikelinhoud

Travelista

Agenda

In de Londense galerij Eleven Fine Art gaat vanaf 11 april de expositie From the Road Again van start. Sterke fotografie van verschillende artiesten zoals Rob Carter en Harry Cory Wright die de nadruk leggen op locatie, emotie. Nog tot 7 juni.

www.elevenfineart.com

Gespot

Shangri-La Hotels and Resorts vervangt als eerste internationale hotelgroep twee miljoen papieren kranten en magazines door gratis digitale versies. Elke gast krijgt via www.pressreader.com toegang tot meer dan 2.000 titels uit 100 landen en in 60 talen. De papieren krant zal enkel nog beschikbaar zijn op aanvraag.

www.shangri-la.com

Where's Next

Dit compleet gerestaureerde herenhuis met slechts twaalf kamers in hartje Stockholm geeft je eerder het gevoel bij iemand thuis te logeren dan op hotel te zijn. Ett Hem ('thuis' in het Zweeds) is een chic logeeradres ontworpen door Ilse Crawford, met een mooie, ommuurde tuin om na het citytrippen te relaxen. Dubbele kamers vanaf 420 euro per nacht.

Geboekt

Hotel Les Nuits in Antwerpen stelt een uitzonderlijk arrangement samen, voor wie het Red Star Line Museum wil bezoeken. Een nachtje in een luxekamer, met een glas champagne en tapas en 's morgens een ontbijt bij Bar Cesar (voorheen Flamand Dining), alles tesamen met twee tickets voor het museum aan 179 euro per nacht (excl. 5% city tax). Boek je er een zondagnacht bij, dan komt er maar 75 euro per kamer bij.

www.hotellesnuits.be

Sneller naar de sneeuw

Wie verre autoritten wil vermijden en langer op de latten wil staan, kan terecht bij Fly & Ski, de samenwerking tussen Club Med en Brussels Airlines. Je tekent voor een all-informule met vlucht, vervoer van het skimateriaal (zonder meerkost), transfers van de luchthaven naar je skiresort en een all-inverblijf. Toch niet zo'n sneeuwfan? Club Med en Brussels Airlines sloegen ook de handen in elkaar voor het gelijkaardige Fly & Golf.

www.clubmed.be en www.brussels-airlines.be