© TDK

© TDK

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Man (34) komt om het leven na crash tegen boom

Een 34-jarige man uit Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) is donderdagnacht om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Sint-Amandsesteenweg in Bornem. De man miste een bocht en smakte met zijn auto tegen een boom.

tdk

Het slachtoffer reed met zijn auto in de richting van Bornem toen hij tweehonderd meter voor het kruispunt met de Branstsedreef, bij het uitkomen van een flauwe bocht, de controle over zijn stuur verloor. Hij smakte tegen een boom aan de linkerkant van de weg. De klap was zo hevig dat het voertuig nog enkele tientallen meters werd weggeslingerd.

Onduidelijke omstandigheden

Bestuurder Oguzhan Özdemir zat gekneld en moest door de brandweer uit het verhakkelde wrak worden bevrijd. Een toegesneld MUG-team probeerde het leven van de man nog te redden, maar alle hulp kwam te laat. Hij was wellicht op slag dood.

De Sint-Amandsesteenweg werd meer dan twee uur afgesloten voor het verkeer. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Het parket besliste om geen verkeersdeskundige ter plaatse te sturen. Het slachtoffer was gehuwd en papa van een driejarig kind.

De politie onderzoekt de juiste omstandigheden van het ongeval. Voorlopig is het nog onduidelijk waarom de man de controle over het stuur verloor.

De familie van Oguzhan kwam ’s nachts nog langs op de plaats van het ongeval en kreeg de mogelijkheid om het lichaam van het slachtoffer te zien in een noodtent.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER