Direct naar artikelinhoud

De reisdokter

www.lepachis.be

www.traveldoctor.nl

www.jongerenreis.nl

De website traveldoctor.nl is weliswaar een initiatief uit Nederland, maar is erg handig voor wie meer informatie over gezondheid en reizen zoekt. Via het forum krijgt de reiziger advies over medische omstandigheden in het buitenland en over de nodige vaccinaties. Je vindt er informatie per land en gebied plus ook recent nieuws over bepaalde zaken waarmee je rekening moet houden. Het Travel Doctor forum wordt mee mogelijk gemaakt door het Nederlandstalige sociale reisnetwerk Wereldwijzer Reisforums. Onderwerpen op het Travel Doctor forum worden automatisch gelinkt met relevante onderwerpen op Wereldwijzer.

Zopas ging jongerenreis.nl online, een uitgebreide vergelijkingssite voor jongerenreizen. De website biedt een compleet overzicht van alle vakanties naar populaire jongerenbestemmingen als Ibiza, Lloret de Mar en Siófok. Zon, zee, uitgaan en gezelligheid staan centraal bij deze reizen.

Op de website kunnen de vakanties eenvoudig per badplaats, reisorganisatie of prijs vergeleken worden. Zo zie je in één oogopslag bij welke aanbieder een bepaald appartement of hotel het goedkoopst is. Ideaal voor jongeren die op zoek zijn naar de meest voordelige vakantie. Jongerenreis.nl biedt daarnaast veel handige informatie, zoals tips over de uitgaansmogelijkheden en ervaringen van eerdere vakantiegangers.

Je bent jong en je wil op reis

Een burcht huren

Huur eens een kasteel of burcht diep in het groene hart van de Ardennen. Via lepachis.be krijg je een fijne selectie aan logies die zich allemaal in uitzonderlijke burchten of kastelen bevinden. Zoeken kan per aanbieding en per maand, volgens het aantal personen, kamers en badkamers, faciliteiten en kinderfaciliteiten. Over de dorpjes waar de logies zich bevinden wordt er ook extra informatie verschaft, zoals wat er te zien en te doen valt, maar ook waar er restaurants en winkels zijn.