Direct naar artikelinhoud

1.000

kilometer verwijderd van Parijs mag een Tourstart liggen, niet méér. Qatar was vragende partij, maar Tourofficial Bernard Hinault vindt het te ver. Het Golfstaatje zal dus iets anders moeten verzinnen, nadat het dit jaar onder meer zijn bekende wielerronde, het WK indoor atletiek en de WTA Masters organiseerde.

585.000

euro schadevergoeding betaalt de FA aan Liverpool, omdat spelmaker Steven Gerrard geblesseerd uit de interland Engeland-Frankrijk kwam. De KBVB hoopt dat er nu geen telefoontje van Fulham komt.

500

speciale Buffalo-condooms biedt AA Gent tijdens de Europa Leaguematch tegen Sofia op 1 december te koop aan - voor 1 euro. ‘Het zijn collector’s items’, luidt het. Maar dan schieten de rubbertjes toch hun doel voorbij.

9

punten voorsprong op Ajax zal PSV na dit weekend tellen, als het de directe confrontatie in de ArenA wint. Mocht het puntenaantal in maart gehalveerd worden is dat niet onoverkomelijk, maar dat is bij onze noorderburen niet het geval. Ajax zou dus beter Ibra- him Afellay, vanaf januari bij Barce- lona, van het scoren houden.

3

ronden duurde de WK-bokskamp tussen de Britten Audley Harrison en David Haye. Het ongelijke gevecht dreigt een staartje te krijgen. Haye liet familie en vrienden hoog inzetten op een KO in ronde 3, en zou tussen minuut 6 en minuut 9 zijn tegenstander twee keer hebben toegeroepen dat hij ‘Now!’ moest neergaan. Wat Harrison prompt deed. Verdacht?