Direct naar artikelinhoud

Opgedoken duo

'Idealist (zn.): iemand die idealen nastreeft', weet Van Dale. Ben je zelf iemand die een betere wereld najaagt, die groots durft dromen? Dan kan je dankzij de jonge John en Jordi, twee statige kerels uit Blankenberge, 'idealist' nu als een eretitel op je borst dragen. Heerlijk pittig, hun zwart-witte kledinglijn, perfect voor de durvers en dromers onder ons.

€ 44,95. www.idealistcc.com.

Opgedoken in Oostende: de pop-upshop Villa Francine in de gelijknamige beschermde villa, waar je dromerige kledij geïnspireerd op Oostende en Serge Gainsbourg op de kop tikt.

Villa Francine, Albert I-promenade 88, 8400 Oostende. 'Pop-Up Store Villa Francine' op Facebook.

Opgedoken in Knokke: de ultrahuiselijke pop-up concept store van Design is Wolf, waar hun strakke interieurstukken gezelschap krijgen van unieke deco-spulletjes van creatieve Belgische ontwerpers.

Design is Wolf kijkwoning, Kustlaan 31, 8300 Knokke. www.designiswolf.com.

@Wielerman: "Even in shock: geen Ronde van Vlaanderen meer in #Brugge. Dankbaar dat het 19 jaar lang wel gebeurde... #bruggediescone

De wielerklassieker der wielerklassiekers zal nooit meer dezelfde zijn, nu het startschot in Antwerpen wordt gegeven. Dat prikt, maar zoals Sporza-wielerreporter Renaat Schotte opmerkt: we kunnen terugblikken op 19 héél mooie jaren.

Die creatieve breinen in Kortrijk, ze blijven maar goede ideeën spuien. Dit keer: speelgoed dat niet alleen de kids naar een wonderland van fun en verbeelding transporteert, maar ook perfect inblendt in een hip interieur én van recycleerbaar karton gemaakt is. De grote auto's, vliegtuigen en bootjes kunnen tegen een stootje, en maar goed ook: voor je 't weet zoeven je spruiten als pseudopiloten of -zeekapiteinen door je achtertuin.

€ 48. www.mistertody.be.

WIN het zomerpakket boordevol goesting!

Heb jij ook #altijdgoesting in de zomer? Bewijs het met een geweldige foto op onze Facebookpagina en sleep ons zomerpakket in de wacht!

www.facebook.com/ goestingmagazine.