Direct naar artikelinhoud

Baby Elton John te shockerend voor Amerikanen

In de Amerikaanse staat Arkansas heeft kruideniersketen Harps het weekblad Us Weekly afgedekt ‘om zijn jonge shoppers te beschermen’. Reden: op de cover stonden baby Zachary en zijn papa’s Elton John en diens partner David. In Hollywood is het bon ton om een nieuwe spruit op de cover van een prestigieus magazine voor te stellen, maar dat het hier om een homostel ging, was voor Harps reden genoeg om de cover eenzelfde behandeling te geven als een blootblad. Volgens een woordvoerder waren er wel degelijk klachten binnengekomen over het magazine, maar na massaal protest werd toch besloten de beschermende cover te verwijderen.

Vrouw beu? Zet ze op de terroristenlijst

Een Britse immigratieambtenaar was zijn vrouw zo beu dat hij haar op een lijst van mogelijke verdachten voor een terroristische aanslag zette. Zo kon de vrouw, op familiebezoek Pakistan, niet naar huis terugkeren. Dat meldt de Britse krant The Daily Mirror. Toen de vrouw na haar vakantie in Pakistan het vliegtuig naar huis wilde nemen, vertelden immigratie-officieren dat ze niet aan boord kon, zonder verdere uitleg te geven. De vrouw belde daarop haar man, die beloofde ‘eens naar de zaak te kijken.’ Dat duurde drie jaar lang, tot de man uiteindelijk door zijn werkgever ontmaskerd werd. Hij werd op staande voet ontslagen.

Royaltywatchers kunnen prinselijke condooms niet smaken

Met het nakende huwelijk van de Britse kroonprins Charles en zijn verloofde Kate Middleton draait de merchandisingmachine op volle toeren. Een Britse ondernemer meende het gat in de markt gevonden te hebben en gooide een prinselijk condoompakket op de markt. Het pakket bevat drie condooms in een paarse verpakking met een foto van prins William en Kate Middleton, en kreeg de toepasselijke naam ‘Crown Jewels’ (kroonjuwelen) mee. “Net als een koninklijk huwelijk is seks met een geliefde een onvergetelijke gelegenheid”, aldus de makers. Royaltywatchers reageren geschokt. Of het prinselijke paar in afwachting van het huwelijk zelf gebruikt maakt van de gepersonaliseerde rubbertjes is niet bekend.

Lady Gaga haalde mosterd bij Ginger Spice

Lady Gaga zou een deel van haar imago geïnspireerd hebben op Ginger Spice(r.). Dat beweert althans mevrouw Ginger Spice zelf, in het echte leven Geri Halliwel, in een interview met de Britse krant Daily Mail. Gaga zou bij een ontmoeting met Halliwel gezegd hebben dat ze een grote bron van inspiratie was geweest. “Ik geloofde heel erg in datgene waar jij voor stond”, vertrouwde Gaga toe aan de voormalige Spice Girl.